Доставка та оплата

  • Мінімальна вага святкового торта – 2 кг.
  • Мінімальна вага торта мусу - 1кг.
  • Вага Бенто торта-600г. Діаметр 14см.
  • Замовлення на виготовлення тортів приймаються щонайменше за 3-4 дні,але якщо у нас є можливість, ми беремо і термінові замовлення.
  • Замовлення приймаються на умовах 50% передплати, яка має бути внесена одразу після оформлення замовлення.

  1. Будь ласка, оглядайте торт, коли забираєте. Якщо є якісь претензії, озвучуйте їх одразу. Після перевезення претензії на вигляд не приймаються. Подавати торт можна відразу з холодильника, або заздалегідь дати йому постояти за кімнатної температури 30-40 хвилин. Це залежить від Ваших уподобань.
  2. Перед вживанням необхідно зняти об'ємний декор (квіти, фігурки), також витягти всі неїстівні деталі, якщо вони є. (У деяких випадках фігурки насаджуються на зубочистки, а квіти збираються на флористичний дріт, можуть містити неїстівні тичинки). Як правило, фігурки досить м'які, а складні елементи та квіти твердіші, тому що піддаються попередньому сушінню. Якщо діти захочуть з'їсти фігурки, обов'язково простежте за ними (Не забувайте про дріт, шпажки та зубочистки, якими можуть бути скріплені елементи).
  3. Багатоярусний торт має особливу конструкцію: кожен ярус знаходиться на спеціальній підкладці, яка спирається на попередній ярус, укріплений дерев'яними паличками,в середині йде центральна вісь яка тримає всі яруси разом. Шпажки та спеціальні підкладки між ярусами при нарізанні торта також необхідно витягти.
  1. Ми упаковуємо торти у спеціальні картонні коробки. При правильному транспортуванні така упаковка може захистити виріб від пошкоджень.
  2. Коробку з тортом варто розмістити на рівну поверхню у вашому автомобілі, бажано далеко від прямих сонячних променів та пічки.
  3. Бажано взяти з собою помічника, який зможе підтримувати торт під час транспортування (в крайньому випадку одноярусний торт без складних конструкцій і важких фігурок можна поставити на підлозі спереду).
  4. Якщо на вулиці літо, варто обов'язково включити кондиціонер. Рекомендована температура транспортування 10°C.
  5. Під час перевезення торта автомобіль повинен рухатися з невеликою швидкістю, без різких поворотів та гальмування, щоб торт не впав і не перекинувся.
  6. При перенесенні торта, необхідно тримати коробку (торт) за дно, щоб торт не випав.
  1. До подачі зберігати торт потрібно у холодильнику! Будь ласка, поставтеся до цього моменту дуже серйозно! У жаркому та вологому приміщенні торт може розкиснути, зіпсуватися та втратити первісний вигляд та смак!
  2. Як мастичні, так і кремові торти вимагають однакових умов. З декором нічого не станеться. Але, якщо раптом на мастиці виступив конденсат – треба дати торту просохнути, не треба намагатися його витерти!
  3. Так як при виготовленні тортів використовуються тільки свіжі натуральні продукти, що не містять консервантів, термін зберігання домашніх тортів (у холодильнику!) не перевищує 3 днів. Тому, наполегливо рекомендуємо, не вживати торт, який зберігається в холодильнику більше трьох діб, тим більше не давати його дітям.
  4. Фігурки та квіти з цукрової мастики можна зберігати за кімнатної температури. Протягом двох тижнів вони зберігають свої властивості, а далі це вже неїстівний декор.

ОПЛАТА

Внести передплату готівкою ви можете у нас в кондитерській у
робочий час за адресою: вул. Генерала Карпенка 7 (зупинка Іскра).

Безготівкова передплата перераховується на розрахунковий рахунок, пишіть нам
у директ в інстограмі для оформлення замовлення.

Остаточний розрахунок проводиться при отриманні замовлення.

ДОСТАВКА

  1. Самовивіз з 9 до 19.00 (без вихідних).
  2. Доставку ми робимо на таксі, якщо ви не знаходитесь у місті, то
    ви можете сплатити таксі через нас.
ukUA